CENTRU DE ÎNFRUMUSEȚARE ȘI ÎNTREȚINERE CORPORALĂ

Cornea Adina

cornea-adina Cornea Adina- Cosmetica

Sa fi fericit cu ceea ce faci, sa te simti motivat sa faci ceea ce iti place, sa te daruiesti complet unei pasiuni, este cu siguranta cheia succesului, a reusitei, acestea fiind urmate doar de satisfactii.

Ma consider o persoana norocoasa pentru ca am reusit sa-mi dezvolt pasiunea pentru frumos…pentru frumusetea persoanelor.

Totul a inceput cu atractia pentru pictura, lucru care mi-a indrumat pasii spre un liceu de arte plastice, unde viziunea mea despre culori si frumos, s-a deschis si mai mult.

MACHIAJUL ESTE O ARTA! Chiar si fara cursuri in domeniul machiajului, am inceput sa lucrez ca make-up artist, dupa putin timp reusind sa colaborez cu un salon cunoscut din Cluj-Napoaca, moment in care m-am decis sa urmez si un curs de cosmetica, pentru a ma dedica intru-totul acestui domeniu.

Au trecut patru ani, de cand simt cu adevarat, ca am gasit “jobul perfect” pentru mine, ceea ce ma defineste, iar multumirea clientelor si a clientilor mei este cea mai buna confirmare.

In toti acesti ani, am participat la numeroase seminarii, care m-au ajutat sa fiu mereu in pas cu noutatile, printre acestea numarandu-se: initiere Guinot, Guinot Hydradermie cu dubla ionizare, Hydradermie Lift, Intraceuticals ( Atoxelene, Clarity), Maria Gallant.

In noiembrie 2012, am urmat un curs de perfectionare in arta machiajului, avand ca trainer un cunoscut make-up artist din Bucuresti, Antonia Ioana Harbuzariu, iar in 2013 am reusit sa ma specializez in domeniul machiajului semipermanent (tatuaj cosmetic), participand la cursul de perfectionare organizat de SC. Estetika Profesional din Oradea.

In momentul de fata sunt multumita de mine si de evolutia mea, dar in acelasi timp, cred ca mereu mai sunt lucruri de invatat, ceea ce-mi si doresc.

Frumusetea naturala vine din interior………de cea exterioara ne ocupam noi!!!!!!”

 

Translate »