CENTRU DE ÎNFRUMUSEȚARE ȘI ÎNTREȚINERE CORPORALĂ

Epilare definitiva cu laser si HIFU facial

Epilare definitiva cu laser

Laser Dioda – aparatul functioneaza pe principiul fototermolizei selective ce distruge
complet nu doar firul de par ci si radacina. O lumina laser emisa pe frecventa de 808nm
patrunde in radacina firului de par si cauterizeaza capilara care hraneste firul de par, oferind
un tratament eficient cu rezultate garantate si fara efecte secundare;

Sistem de racire avansat  – manipulul echipamentului beneficiaza de cea
mai noua tehnologie de racire cu microcanale ce sporeste siguranta pacientului si gradul de
confort, minimalizand durerea.

Este un echipament ce foloseste energie continua laser diode care realizeaza conversia electica, luminoasa si de caldura. Principiul laser diode este urmatorul: datorita microprocesorului, sursa de alimentare laser poate furniza curent constant reglabil pentru modulul laser, laserul diode transforma energia electrica in lumina, generand lumina laser continua de 808 nm.

Fascicolul laser iradiaza tesutul ce urmeaza a fi epilat, trecand prin stratul superficial al pielii si ajungand la radacina foliculului pilos, unde energia luminoasa este absorbita si transformata in energie termica pentru distrugerea foliculului, determinand indepartarea definitiva a parului. Parametri necesari in timpul tratamentului, precum energie, densitate, trebuie setati de catre terapeut in conformitate cu fiecare pacient.

Beneficii

  • Indepartarea definitiva si rapida a parului;
  • Tratament rapid – numar redus de sedinte            Preturi: http://paris-esthetique.ro/tarife-tratamente-corporale-cluj-napoca/

HIFU-High Intensity Focused Ultrasound

High Intensity Focused Ultrasound este cel mai nou tratament anti-aging care realizeaza Lifting Facial pe toata zona fetei, gat si decolteu. HIFU este cea mai buna alternativa la operatiile estetice de lifting cu rezultate spectaculoase care dureaza in timp. Principiul tratamentului este bazat pe ultrasunetele de frecvente inalte care sunt focusate adanc in tesutul subcutanat ajungand pana la SMAS si care creaza puncte de coagulare la distante egale iar in aceste puncte fibrele de elastina se contracta iar colagenul natural este stimulat sa se produca in cantitati mari. Rejuvenarea incepe imediat dupa sedinta de terapie si continua si in saptamanile de dupa tratament iar efectul unui tratament poate dura un an de zile.

HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound) este un tratament noninvaziv, fara efecte secundare care utilizeaza undele ultrasunete focusate de intensitate mare si trateaza pielea si straturile profunde prin lifting, reducerea ridurilor, fermitate, tonifiere a zonelor perioculare, frunte, pometi, nasolabiale, barbie, gat si decolteu.

 

HIFU trateaza urmatoarele deficiente:

  1. Pielea degradata din jurul ochilor
  2. Ridurile perioculare
  3. Ridurile din zona fruntii
  4. Ridurile din zona nasolabiala
  5. Ridurile de la nivelul comisurilor bucale
  6. Laxitatea si lipsa de fermitate de la nivelul pometilor, barbiei, gatului si decolteului

Tehnologia HIFU realizeaza cu ajutorul ultrasunetelor focusate de mare intensitate o stimulare a straturilor profunde ale pielii, producerea si cresterea cantitatii de colagen natural prin caldura degajata la nivelul acestor structuri celulare.

Ca urmare apare un efect de LIFTING natural cu performante superioare liftingului chirurgical si mentinerea acestui efect un timp indelungat.

Pentru persoanele intre 30 – 40 ani, cand apar primele semne de imbatranire ale pielii, tratamentele Hifu au un efect puternic stimulativ anti-aging si mentinerea aspectului tanar utilizand 1- 2 sedinte de tratament pe an.

Pentru persoanele de peste 40 ani, tratamentele Hifu se personalizeaza in functie de aspectul si caracteristicile pielii.

HIFU

1 zona 380 lei

2 zone 670 lei

Toate zonele 1000 lei