CENTRU DE ÎNFRUMUSEȚARE ȘI ÎNTREȚINERE CORPORALĂ

LPG CelluM6 Integral 2S

LPG la cel mai bun pret din Cluj-Napoca, avand la baza noul LPG Cellu M6 Integral 2

Cellu M6® Integral 2S de la LPG Systems France

Aparatul LPG Cellu M6 Integral a fost intotdeauna sinonim cu “Eficacitate” si “Rezultate”. Acum, noua generatie de aparate, rezultate din toti acesti ani de cercetare si expertiza in ceea ce priveste frumusetea, revolutioneaza inca o data ideea de tratamente de slabire si anti-aging. Cellu M6® Integral 2S este versiunea originala a aparatului Cellu M6® , acum cu un design nou, mult mai compact si rotunjit, design ce ne duce cu gandul la formele corpului unei femei.

Tehnologie de slabire pentru corp si anti-aging pentru fata, gat si decolteu.

Ce presupune aceasta tehnica? 

Lipomasajul cu LPG este de fapt un masaj mecanic complex, care asociaza miscarea de rulare a pielii cu aspiratia. La actiunea rolelor motorizate care pliaza si depliaza succesiv pielea, se adauga mecanismul de aspirare a pielii, realizand un veritabil masaj al tesutului adipos, cunoscut sub numele de lipomasaj.

Cum actioneaza endermologia asupra celulitei? 

Mecanismele de actiune asupra celulitei sunt complexe:
-reducerea fibrozei, stimularea producerii de colagen si elastina
-activarea microcirculatiei (de 4 ori!) cu cresterea aportului de oxigen si de substante nutritive
-eliminarea rezidurilor metabolice si detoxifiere
-eliminarea retentiei de lichide, drenajul limfatic creste de 3 ori!
si nu in ultimul rand, lipoliza, adica eliminarea pungilor de grasime prinse intre septurile fibroase.
Practic actioneaza pe toate etapele de formare a celulitei.

Este o metoda sigura?

In urma studiilor clinice efectuate, metoda LPG a fost aprobata de FDA (Food and Drug Administration din SUA), cel mai inalt for care evalueaza eficienta si siguranta tratamentelor. Cu alte cuvinte este o metoda atestata medical pentru tratamentul celulitei.

Este necesara o pregatire inainte de sedinta de LPG?

Exista un costum special, care imbraca intreg corpul, recomandat din mai multe motive: igiena, intimitate, usureaza miscarile rolelor, se pot trasa pe costum directiile de executare a manevrelor.Noi la Paris Esthetique indicam ca acest costum sa fie achizitionat la inceputul tratamentului.

Exista mai multe programe?

Aparatul are programe diferite in functie de diagnosticul stabilit pentru fiecare persoana. Fiecarui pacient ii este recomandat un tratament personalizat in functie de problemele pe care le are. In primul rand se face un diagnostic corect al problemelor fiecarei zone in parte, dupa care se alege programul corespunzator. De exemplu, la nivelul feselor putem opta pentru un program anticelulitic, la nivelul abdomenului putem opta pentru tonifiere, iar la nivelul coapselor pentru conturare.

 Cat dureaza sedinta?

O sedinta dureaza 35 minute. Daca exista o singura zona problema, ne putem limita si la 15 minute.

Cand apar primele rezultate?

Dupa cateva sedinte, in medie 7-10, dar acest lucru variaza de la persoana la persoana, in functie de vechimea si gradul celulitei, retentia de apa de la nivelul tesuturilor. La unele persoane, efectul este vizibil chiar dupa 2-4 sedinte, iar la altele, dupa 8 sau chiar 10 sedinte. Masuratorile se repeta la fiecare 5-10 sedinte sau cand consideram necesar.

De cate sedinte e nevoie pentru a scapa de celulita?

Sunt recomandate intre 10 si 20 de sedinte, efectuate cu un ritm de 2-3 /saptamana.
In unele cazuri pot fi necesare mai putine sedinte, 10-15, iar in cazul unei celulite vechi, cu fibroza pot fi necesare mai mult de 20 de sedinte.

Dupa tratament este nevoie de intretinere?

Pentru mentinerea rezultatelor este nevoie de un tratament de intretinere, cu 1 sedinta pe saptamana.

Scapam definitiv de celulita?

In urma unei cure de atac cu numarul de sedinte necesare, scapam de efectele vizibile, la nivelul pielii, insa in tesutul subcutanat procesul patologic continua, de aceea avem nevoie de un tratament de intretinere. De aceea, tratarea celulitei trebuie privita similar cu ingrijirea parului sau a tenului, un lucru pe care trebuie sa il facem regulat. Iar pe langa toate tehnicile anticelulitice, mai este nevoie de pastrarea unui stil de viata sanatos, cu dieta echilibrata si exerctiu fizic.

Care sunt avantajele acestei metode?

Este o metoda neinvaziva, nedureroasa, eficienta, care actioneaza in profunzime, chiar la locul de formare a celulitei. Desi sunt foarte necesare, dieta si exercitiile fizice esueaza in tratamentul celulitei si, de asemenea sunt unele zone problema ale corpului, cu depozite localizate de grasime, care sunt greu abordabile prin exercitii fizice. De multe ori tinem o dieta si slabim de unde nu vrem, de exemplu la fata sau doar in partea superioara a organismului.

Tehnica LPG ne ajuta sa slabim in cm tocmai in zonele problema. 

Ce contraindicatii are terapia cu LPG?

Majoritatea persoanelor pot apela la aceasta procedura deoarece exista foarte putine contraindicatii, cum ar fi cancerul, tratamentul anticoagulant si cu corticoizi, infectii si rani ale pielii, tromboflebita, boli hematologice, sarcina( se poate face tratament cu LPG si la femeile insarcinate dar doar cu scrisoare medicala de la medicul ginecolog in care sa fie specificat ca nu este o sarcina cu risc si ca se poate efectua terapia cu LPG)

Procedura se poate asocia si cu alte proceduri de remodelare corporala?

Nu exista contraindicatii la asocierea cu nici o alta procedura, iar avand in vedere ca se activeaza foarte mult circulatia sanguina, chiar se recomanda imediat dupa proceduri de detoxifiere de tipul impachetari cu parafango la termocuverta sau biostimulare musculara.

De asemenea,  biostimularea este  mult mai eficienta dupa o sedinta LPG.

Slabim in centimetri, in kilograme?

Aceasta procedura este in principal destinata reducerii celulitei si remodelarii corporale. Se pierde in greutate prin reducerea retentiei de apa, insa metoda nu inlocuieste dieta. In schimb, pierderea de cm in zonele problema este spectaculoasa fata de alte proceduri de slabire neinvazive. Pentru rezultate optime, este recomandata si o dieta, eventual blanda, si efectuarea de exercitii fizice, de ex. mersul pe jos, 30 min/zi. Mai putin slabim in kg, mai mult in cm, iar marele avantaj este ca slabim acolo unde dorim. 

 

Inovatie tehnologica renumita

Cu design complet refacut, CELLU M6 Integral 2S combina puterea si eleganta pentru a obtine rezultate tehnologice care nu au mai fost atinse vreodata. Ultima generatie de aparate LPG, Integralul, combina 2 tehnici ENDERMOLOGIE pentru tratamente corporale si ERGOLIFT role motorizate independent faciale de inalta precizie.Creat de LPG in 1986, aceasta tehnica exclusiva de stimulare celulara permite un tratament 100% natural al transformarilor tesutului conectiv cu scopuri terapeutice si de infrumusetare.

Ergodrive: Capat de tratament nou cu comenzi pe manipol, pentru setari mult mai bune in timpul tratamentului.

LIPOMASSAGE nu a mai fost vreodata asa eficient ca si in cazul aparatului Cellu M6 Integral 2!Adevarata inovatie tehnologica, noul capat de tratament Ergodrive permite o prindere tisulara de inalta precizie.

 • O indoire tisulara cu 50% mai ampla*;
 • Rol independent motorizate (patente LPG);
 • Panou de control, comenzi integrate si capat rotativ.

Redensificarea anti-aging ERGOLIFT tratament pentru fata, ochi si zona gatului.

Aceste 2 noi capete de  tratament ERGOLIFT ofera o precizie de neegalat de actiune pentru o performanta anti-aging unica.

 • ERGOLIFT adaptat la toate tipurile de piele (normala sau sensibila)
 • 10 trepte de  intensitati pentru trstament de inalta precizie
 • Role independent motorizate (Patente LPG)
 • 3 setari pentru prindere tisulara de inalta precizie
 • Panou de comanda si comenzi integrate
 • Aplicari terapeutice: fibroza, edem, inflamatie… Antrenor & protocoale LPG integrate Aproape 60 de programe pre-configurate;
 • O adevarata inovatie tehnologica, LPG integreaza in nucleul aparatelor sale, pentru prima oara, protocoalele de urmarit in imagini si sedinte automate pas cu pas.
 • Toate setarile sunt pre-configurate pentru a permite o folosinta mai buna.

Ultima generatie INTEGRAL 2 prezinta tehnologic urmatoarele avantaje:

 • Manipol nou de tratament, eficacitate cu 50% mai mare decat generatia anterioara, prezinta role mult mai mari si camera de tratament mult mai ampla.
 • Tehnologie ERGOLIFT, cu 2 tipuri de flapsuri, personalizate in functie de tipul de ten si zona pe care se lucreaza.
 • Protocoale noi de tratament, in toate segmentele: frumusete, slabire, anticelulita, drenaj.
 • Tehnologie Touchscreen, usor de accesat, moderna
 • Noi Meniuri de Tratament,  cu efect multirezultat.
 • Asistent virtual de training, care indica pasii, traseele, manevrele, zonele si toate informatiile legate de procedurile de tratament. Aparatul are atat protocoale standard cat si libere.

Inovatii estetice

High-tech anti-aging: tratament anti-imbatranire de inalta tehnologie (noul patent stiintific Ergolift, 2017 –primul,pe plan mondial) si slabire (Ergodrive).Noul capat de tratament (Flapsuri Pulsatile Motorizate- MPF-patent LPG) STIMULARE CELULARA x3*

LIPOMASSAGE nu a fost niciodata mai eficient. Ergodrive( capatul de tratament pentru corp) permite o inalta precizie a prinderii tisulare deoarece are o crestere cu 50% a volumului in sala de tratament pentru o eficienta sporita. Rolele sunt motorizate independent (patent LPG) pentru un tratament de o inalta precizie.Aparatul are 4 rotatii ale rolelor pentru rezultate personalizate: slabire, fermitate, resculptare, netezire.

*comparativ ce modelul Cellu M6 Integral anterior

 

Preturi  LPG CelluM6 Integral 2S

LPG Cellu M6 Integral 2    35’  130 lei
LPG Cellu M6 Integral 2 trat. express (o zona)   15’     70 lei
LPG Ergolift facial stimulare celulara 30’   130 lei
LPG  Ergolift facial luminozitate expres 15’     70 lei

Abonamente LPG Cellu M6 Integral 2S

LPG Cellu M6 Integral 2S facial/corporal                5 sedinte       550 lei                               7 sedinte        700 lei

                                                                                         10 sedinte     900 lei                              12 sedinte       1020 lei

 

LPG Cellu M6 Integral 2 S facial/corporal 15’         10 sedinte     500 lei

Translate »