CENTRU DE ÎNFRUMUSEȚARE ȘI ÎNTREȚINERE CORPORALĂ

LPG CelluM6 Integral 2S

LPG la cel mai bun pret din Cluj-Napoca, avand la baza LPG Cellu M6 Integral 2

Cellu M6® Integral 2S de la LPG Systems France

Mereu in pas cu moda sau chiar cu un pas inaintea ei, Cellu M6 a fost intotdeauna sinonim cu “Eficacitate” si “Rezultate”. Acum, noua generatie de aparate, rezultate din toti acesti ani de cercetare si expertiza in ceea ce priveste frumusetea, revolutioneaza inca o data ideea de tratamente de slabire si anti-aging. Cellu M6® Integral 2S este versiunea originala a aparatului Cellu M6® , acum cu un design nou, mult mai compact si rotunjit, design ce ne duce cu gandul la formele corpului unei femei.

Tehnologie de slabire si anti-aging

Inovatie tehnologica renumita

Cu design complet refacut, CELLU M6 Integral 2S combina puterea si eleganta pentru a obtine rezultate tehnologice care nu au mai fost atinse vreodata. Ultima generatie de aparate LPG, Integralul, combina 2 tehnici ENDERMOLOGIE pentru tratamente corporale si ERGOLIFT role motorizate independent faciale de inalta precizie.Creat de LPG in 1986, aceasta tehnica exclusiva de stimulare celulara permite un tratament 100% natural al transformarilor tesutului conectiv cu scopuri terapeutice si de infrumusetare.

Ergodrive: Capat de tratament nou cu comenzi pe manipol, pentru setari mult mai bune in timpul tratamentului.

LIPOMASSAGE nu a mai fost vreodata asa eficient ca si in cazul aparatului Cellu M6 Integral 2!Adevarata inovatie tehnologica, noul capat de tratament Ergodrive permite o prindere tisulara de inalta precizie.

 • O indoire tisulara cu 50% mai ampla*;
 • Rol independent motorizate (patente LPG);
 • Panou de control, comenzi integrate si capat rotativ.

Redensificarea anti-aging ERGOLIFT

Aceste 2 noi capete de  tratament ERGOLIFT ofera o precizie de neegalat de actiune pentru o performanta anti-aging unica.

 • ERGOLIFT adaptat la toate tipurile de piele (normala sau sensibila)
 • 10 trepte de  intensitati pentru trstament de inalta precizie
 • Role independent motorizate (Patente LPG)
 • 3 setari pentru prindere tisulara de inalta precizie
 • Panou de comanda si comenzi integrate
 • Aplicari terapeutice: fibroza, edem, inflamatie… Antrenor & protocoale LPG integrate Aproape 60 de programe pre-configurate;
 • O adevarata inovatie tehnologica, LPG integreaza in nucleul aparatelor sale, pentru prima oara, protocoalele de urmarit in imagini si sedinte automate pas cu pas.
 • Toate setarile sunt pre-configurate pentru a permite o folosinta mai buna.

Ultima generatie INTEGRAL 2 prezinta tehnologic urmatoarele avantaje:

 • Manipol nou de tratament, eficacitate cu 50% mai mare decat generatia anterioara, prezinta role mult mai mari si camera de tratament mult mai ampla.
 • Tehnologie ERGOLIFT, cu 2 tipuri de flapsuri, personalizate in functie de tipul de ten si zona pe care se lucreaza.
 • Protocoale noi de tratament, in toate segmentele: frumusete, slabire, anticelulita, drenaj.
 • Tehnologie Touchscreen, usor de accesat, moderna
 • Noi Meniuri de Tratament,  cu efect multirezultat.
 • Asistent virtual de training, care indica pasii, traseele, manevrele, zonele si toate informatiile legate de procedurile de tratament. Aparatul are atat protocoale standard cat si libere.

Inovatii estetice

High-tech anti-aging: tratament anti-imbatranire de inalta tehnologie (noul patent stiintific Ergolift, 2017 –primul,pe plan mondial) si slabire (Ergodrive).Noul capat de tratament (Flapsuri Pulsatile Motorizate- MPF-patent LPG) STIMULARE CELULARA x3*

LIPOMASSAGE nu a fost niciodata mai eficient. Ergodrive( capatul de tratament pentru corp) permite o inalta precizie a prinderii tisulare deoarece are o crestere cu 50% a volumului in sala de tratament pentru o eficienta sporita. Rolele sunt motorizate independent (patent LPG) pentru un tratament de o inalta precizie.Aparatul are 4 rotatii ale rolelor pentru rezultate personalizate: slabire, fermitate, resculptare, netezire.

*comparativ ce modelul Cellu M6 Integral anterior

 

Preturi si abonamente LPG CelluM6 Integral 2S

LPG Cellu M6 Integral 2    35’  130 lei
LPG Cellu M6 Integral 2 trat. express (o zona)   15’     70 lei
LPG Ergolift facial stimulare celulara 30’   130 lei
LPG  Ergolift facial luminozitate expres 15’     70 lei