CENTRU DE ÎNFRUMUSEȚARE ȘI ÎNTREȚINERE CORPORALĂ

LPG Lipo M6

Ce presupune aceasta tehnica? 

Lipomasajul cu LPG este de fapt un masaj mecanic complex, care asociaza miscarea de rulare a pielii cu aspiratia. La actiunea rolelor motorizate care pliaza si depliaza succesiv pielea, se adauga mecanismul de aspirare a pielii, realizand un veritabil masaj al tesutului adipos, cunoscut sub numele de lipomasaj.

Cum actioneaza endermologia asupra celulitei? 

Mecanismele de actiune asupra celulitei sunt complexe:
-reducerea fibrozei, stimularea producerii de colagen si elastina
-activarea microcirculatiei (de 4 ori!) cu cresterea aportului de oxigen si de substante nutritive
-eliminarea rezidurilor metabolice si detoxifiere
-eliminarea retentiei de lichide, drenajul limfatic creste de 3 ori!
si nu in ultimul rand, lipoliza, adica eliminarea pungilor de grasime prinse intre septurile fibroase.
Practic actioneaza pe toate etapele de formare a celulitei.

Unul dintre avantajele LPG LIPO M6 fata de alte aparate este tocmai senzatia de bine, de relaxare care apare in timpul procedurii si care continua multe ore dupa terminarea sedintei.

Este o metoda sigura?

In urma studiilor clinice efectuate, metoda LPG a fost aprobata de FDA (Food and Drug Administration din SUA), cel mai inalt for care evalueaza eficienta si siguranta tratamentelor. Cu alte cuvinte este o metoda atestata medical pentru tratamentul celulitei.

Este necesara o pregatire inainte de sedinta de LPG?

Exista un costum special, care imbraca intreg corpul, recomandat din mai multe motive: igiena, intimitate, usureaza miscarile rolelor, se pot trasa pe costum directiile de executare a manevrelor.

Exista mai multe programe?

Aparatul are programe diferite in functie de diagnosticul stabilit pentru fiecare persoana. Fiecarui pacient ii este recomandat un tratament personalizat in functie de problemele pe care le are. In primul rand se face un diagnostic corect al problemelor fiecarei zone in parte, dupa care se alege programul corespunzator. De exemplu, la nivelul feselor putem opta pentru un program anticelulitic, la nivelul abdomenului putem opta pentru tonifiere, iar la nivelul coapselor pentru conturare.

 Cat dureaza sedinta?

O sedinta dureaza 30-35 minute. Daca exista o singura zona problema, ne putem limita si la 15 minute.

Cand apar primele rezultate?

Dupa cateva sedinte, in medie 6-7, dar acest lucru variaza de la persoana la persoana, in functie de vechimea si gradul celulitei, retentia de apa de la nivelul tesuturilor. La unele persoane, efectul este vizibil chiar dupa 2-4 sedinte, iar la altele, dupa 8 sau chiar 10 sedinte. Masuratorile se repeta la fiecare 5-10 sedinte sau cand consideram necesar.

De cate sedinte e nevoie pentru a scapa de celulita?

Sunt recomandate intre 10 si 20 de sedinte, efectuate cu un ritm de 2-3 /saptamana.
In unele cazuri pot fi necesare mai putine sedinte, 10-15, iar in cazul unei celulite vechi, cu fibroza pot fi necesare mai mult de 20 de sedinte.
Noi, la Paris Esthetique  recomandam pentru inceput 10 sedinte, si in functie de rezultate, recomandam sau nu continuarea terapiei.

Dupa tratament este nevoie de intretinere?

Pentru mentinerea rezultatelor este nevoie de un tratament de intretinere, cu 1 sedinta pe saptamana.

Scapam definitiv de celulita?

In urma unei cure de atac cu numarul de sedinte necesare, scapam de efectele vizibile, la nivelul pielii, insa in tesutul subcutanat procesul patologic continua, de aceea avem nevoie de un tratament de intretinere. De aceea, tratarea celulitei trebuie privita similar cu ingrijirea parului sau a tenului, un lucru pe care trebuie sa il facem regulat. Iar pe langa toate tehnicile anticelulitice, mai este nevoie de pastrarea unui stil de viata sanatos, cu dieta echilibrata si exerctiu fizic.

Care sunt avantajele acestei metode?

Este o metoda neinvaziva, nedureroasa, eficienta, care actioneaza in profunzime, chiar la locul de formare a celulitei. Desi sunt foarte necesare, dieta si exercitiile fizice esueaza in tratamentul celulitei si, de asemenea sunt unele zone problema ale corpului, cu depozite localizate de grasime, care sunt greu abordabile prin exercitii fizice. De multe ori tinem o dieta si slabim de unde nu vrem, de exemplu la fata sau la sani.

Tehnica LPG ne ajuta sa slabim in cm tocmai in zonele problema. 

Activeaza microcirculatia si elimina toxinele.

Relaxeaza si elimina stresul. 

Ce contraindicatii are terapia cu LPG?

Majoritatea persoanelor pot apela la aceasta procedura deoarece exista foarte putine contraindicatii, cum ar fi cancerul, tratamentul anticoagulant si cu corticoizi, infectii si rani ale pielii, tromboflebita, boli hematologice, sarcina.

Procedura se poate asocia si cu alte proceduri de remodelare corporala?

Nu exista contraindicatii la asocierea cu nici o alta procedura, iar avand in vedere ca se activeaza foarte mult circulatia sanguina, chiar se recomanda imediat dupa proceduri de detoxifiere de genul impachetari cu parafango la termocuverta.

De asemenea,  biostimularea este  mult mai eficienta dupa o sedinta LPG.

Slabim in centimetri, in kilograme?

Aceasta procedura este in principal destinata reducerii celulitei si remodelarii corporale. Se pierde in greutate prin reducerea retentiei de apa, insa metoda nu inlocuieste dieta. In schimb, pierderea de cm in zonele problema este spectaculoasa fata de alte proceduri de slabire neinvazive. Pentru rezultate optime, este recomandata si o dieta, eventual blanda, si efectuarea de exercitii fizice, de ex. mersul pe jos, 30 min/zi. Mai putin slabim in kg, mai mult in cm, iar marele avantaj este ca slabim acolo unde dorim.