CENTRU DE ÎNFRUMUSEȚARE ȘI ÎNTREȚINERE CORPORALĂ

Remodelare corporala

In domeniul remodelarii corporale apar in fiecare an noi proceduri inovatoare pentru conturarea unui corp armonios si obtinerea unui ten luminos.

Ultima inovatie in domeniul beauty!


Stimulare musculara in camp electromagnetic- Energie electro-magnetica focalizata de mare intensitate.
Aparatul utilizeaza energie electromagnetica concentrata de mare intensitate pentru a declansa ceea ce se numeste contractii supramaximale (genul care nu poate fi obtinut prin actiunea musculara voluntara).

Ceea ce diferentiaza aceasta tehnica de orice electrostimulare clasica este dualitatea sa: nu numai ca indeparteaza celule grase (o pierdere de 19 la suta dupa 4-5 tratamente), dar creeaza simultan fibre musculare (cu aproximativ 16%) pentru abdomene mai bine definite si posterioare mai rotunde.

Aparatul produce  20.000 de contractii musculare in 30 de minute, constrangand muschii dincolo de orice fel de norma fiziologica si vizand pierderea de grasime catre zona muschiului.

Aparatul vizeaza celulele de grasime din zona de tratament pentru a-si descompune continutul si a le elibera sub forma de acizi grasi liberi. Abundenta de acizi grasi copleseste celulele grase, determinandu-le sa functioneze defectuos si sa moara, dupa care sunt metabolizati de corp si excretati ca deseuri. Intre timp, se spune ca muschii sufera modificari celulare, ingrosandu-se si consolidandu-se.

Aceasta tehnica contracteaza muschii dincolo de ceea ce este posibil prin antrenament fizic, producand un tonus muscular mai bun si un metabolism crescut al grasimilor. Aceste rezultate sunt sustinute de 7 studii clinice, care arata pierderea de grasime, precum si muschii definiti si sculptati la nivelul abdomenului si al feselor, in urma unei serii de 4-8 tratamente.

Cum functioneaza aceasta tehnologie?
 Energie electro-magnetica focalizata de mare intensitate produce energie magnetica care creeaza contractia musculara „supramaximala”. Foloseste o serie de modele diferite de contractii musculare in timpul tratamentului pentru a stimula munca musculara dincolo de ceea ce poti obtine printr-un antrenament de forta.

Vacuslim48

5 avantaje intr-un singur tratament:
Efect de slăbire – Reducerea circumferinței după primul tratament
Efect anticelulitic – Combate depozitele de grăsime, elimină toxinele și întinde pielea

Efect de fermitate – Îmbunătățirea tonusului și întinderea pielii
Efect de drenaj – Eliminarea lichidelor in exces
Efect de drenaj – Eliminarea lichidelor in exces

Avantaje
-Reducerea vizibilă a circumferinței după primul tratament.
-Îmbunătățirea aspectului și tonusului pielii după tratamente repetate.
-Efectul metabolic al substanțelor active asupra lipolizei (descompunerea depozitelor de grăsimi).
-Vidul oferă simultan saună și efecte presso (efect de drenaj limfatic)
-Metoda anticelulitică și de tonifiere corporală Vacuslim 48 poate fi aplicată ca tratament individual sau poate fi combinată ca o completare în tratamente anticelulitice și de slăbire cu dispozitive cosmetice de mezoporație, cavitație, unde radio, stimulare electrică, maderoterapie și masaje anticelulitice de mână, pentru rezultate mai bune și mai rapide.

LipoLaser

LipoLaser este un tratament sigur, non-invaziv si nedureros pentru eliminarea grasimii localizate si conturarea unui corp frumos. Persoanele care au dificultati in a scapa de unele zone cu probleme, precum aripioarele sau colaceii, pot cu ajutorul LipoLaser-ului sa reduca semnificativ aceste probleme dupa doar cateva tratamente. Padelele laser actioneaza extern asupra tesutului adipos, prin piele, fiind necesare doar 10 minute pe zona de tratament.
Rezultatele sunt vizibile atat in masuratorile de circumferinta, cat si in gradul de conturare a corpului in zona tratata, dar mai ales in coeficientul de masa grasa corporala, care se diminueaza semnificativ.Aparatul este destinat mai ales slabirii in zonele problema (abdomenul la barbati si coapsele sau abdomenul la femei), realizand lichefierea grasimii.

Cavitatia

Reprezinta la momentul actual alaturi de masajul endermologic LPG cea mai eficienta metoda de combatere a celulitei si a adipozitatii, cu rezultate echivalente liposuctiei chirurgicale. Cavitatia se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de joasa frecventa(40K) care, datorita presiunii pe care o genereaza provoaca formarea de mici bule de vapori si gaz (bule cavitationale) si implozii succesive, rupand in acest fel membranele celulelor adipoase, fara a afecta alte structuri adiacente. Celula adipoasa se lichefiaza, se dezintegreaza si tot continutul eliberat prin spargerea ei (trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine) este absorbit de limfa, drenat prin sistemul limfatic si eliminat prin caile renale. Structurile adiacente nu sunt afectate de acest tratament iar in numai cateva sedinte de tratament se poate realiza un nou contur corporal.Procedura dureaza in functie de zona tratata (una, doua sau trei zone) intre 20-40 minute cu o fregventa de o sedinta pe saptamana.

Vacuum bipolar cu radiofrecventa

Vacuumul cu radiofregventa este unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice pentru toate gradele celulitei (de la gradul 1 pana la stadiul de macronoduli), prin care se reuseste spargerea si antrenarea celulelor grase care dau acel aspect de ,,coaja de portocala”. Procedura consta intr-un masaj de tip aspiratie, in urma caruia este imbunatatit vizibil aspectul pielii atinse de celulita.  Astfel, se elimina stratul de grasime subcutanata, apa retinuta in tesuturi, precum si toxinele, favorizandu-se drenajul limfatic.Procedura se poate realiza individual sau se combina cu cavitatia.Fregventa 1-3 pe saptamana.

Radiofrecventa hexapolara corp

Aparatul are integrat modulul de radiofrecventa multipolara cu 6 poli de tratament, numita si radiofrecventa hexapolalra. Este cea mai noua tehnologie de radiofrecventa utilizata in prezent in clinicie de remodelare corporala. Principalul avantaj al celor 6 poli consta intr-o suprafata mai mare de tratament, ceea ce inseamna ca rezultatele dorite se obtin mult mai rapid. Pentru zone mai mici se lucreaza cu radiofregventa quadrupolara.

Rezultatele tratamentului:
 
– Reducerea grasimii localizate;
– Reducerea aspectului de coaja de portocala si refacerea conturului corporal;
– Stimlarea productiei de colagen pentru o piele ferma si neteda;
– Tonifiere profunda, indiferent de varsta;
– Imbunatatirea metabolismului celular prin activarea circulatiei pe zona tratata;
– Reducerea vergeturilor si prevenirea aparitiei acestora;.
– Imbunatatirea vizibila a aspectului pielii, chiar de la prima sedinta.
 
Se recomanda:
– persoanelor cu pielea flasca si relaxare musculara (abdomen amplu, coapse, fese, solduri, brate)
– femei care au nascut recent (min.6 luni);
– piele flasca in zona coatelor sau genunchilor – zone recunoscute pentru dificultatea cu care se remodeleaza.

Tratamentul consta în 7-14 sesiuni şi poate dura aproximativ 20 – 40 minute, o dată sau de două ori pe săptămână.

Radiofrecventa tripolara si quadrupolara faciala

Dermul si hipodermul contin fibroblaste – celule care mentin structura pielii producand constant colagen nou. Pe masura ce inaintam in varsta, numarul fibroblastelor se reduce si metabolismul lor incetineste. In plus, reteaua de fibre de colagen existenta se degradeaza, cauzand riduri si “lasarea pielii”. Tenul matur pierde anual 1-2% din depozitele de colagen datorita degradarii fibrelor de colagen si a incetinirii metabolismului fibroblastelor.

Radiofrecventa tripolara este o tehnologie foarte avansata, care, aplicata in scopul reconturarii faciale si refacerii fermitatii pielii incalzeste tesuturile, cauzand contractia colagenului. Acest proces produce o imbunatatire imediata a aspectului pielii, prin refacerea fermitatii. Pe termen lung, incalzirea straturilor profunde ale pielii accelereaza metabolismul fibroblastelor pentru a favoriza producerea unor noi fibre de colagen. In acest fel, prin cresterea temperaturii la nivelul tesuturilor, se realizeaza in acelasi timp stimularea producerii de colagen nou si “intinderea”, refacerea celui existent.Ca la orice astfel de tratament, pentru rezultate maxime, este nevoie de 7-10 sedinte, care se programeaza la interval de o saptamana. Tratamentul se poate relua dupa 6 luni de la “cura” anterioara iar intre timp, se recomanda o sedinta pe luna, de intretinere.

Beneficii

  • lifting
  • netezirea ridurilor si liniilor de expresie;
  • diminuarea pliurilor nazo-labiale;
  • reducerea barbiei duble;
  • reducera pungilor si cearcanelor;
  • sprancene mai ridicate si pleoape mai ferme;
  • stimularea elastinei si colagenului.
Translate »