CENTRU DE ÎNFRUMUSEȚARE ȘI ÎNTREȚINERE CORPORALĂ

Impachetari

La ce ajuta impachetarile?

Procesul de impachetare corporala este un tratament ce ajuta la scaderea in centimetri, la modificarea formei si conturului corporal, precum si la intarirea si tonifierea pielii. Impachetarile corporale detoxifica organismul atat intern, cat si extern prin spargerea si eliminarea celulelor grase …

citeste mai mult

Biostimulare musculara Ultratone Meditone PRO

Ce este biostimularea?

Biostimularea (electro-biostimularea) reprezinta o procedura de remodelare corporala, folosind stimularea electrica a musculaturii si a altor tesuturi, cu ajutorul unor impulsuri asemanatoare stimulilor fiziologici …

citeste mai mult

Descopera de ce frumusetea incepe la Paris Esthetique! Programeaza-ma!
  • Despre Noi

Venind in sprijinul dorintei tale de a fi intotdeauna frumoasa indiferent de varsta, serviciile de infrumusetare si intretinere corporala de la Paris Esthetique te ajuta sa fii pe zi ce trece mai frumoasa, mai destinsa, mai multumita de felul in care arati. Un corp modelat armonios te ajuta sa te simti mai bine in pielea ta, sa fii mai sigura pe tine.

Este un loc elegant, linistit, gata sa te ajute sa evadezi din cotidian, un loc in care te poti detasa de toate grijile si problemele. Muzica de relaxare, o cafea, un ceai sunt primele lucruri care te introduc in atmosfera salonului nostru, creand pentru inceput ambianta necesara formarii legaturii dintre noi si client.

Noi ne dorim  si speram ca, in momentul in care parasesti salonul nostru, sa fii multumita de rezutate, relaxata si sa iti doresti sa revii.
Va asteptam sa ne contactati pentru orice nelamuriri si intrebari.

Orar

Luni-Vineri:  09 – 21

Sambata: 09 – 15
doar pe baza de programare

Duminica: inchis

Mobil: 0728 304 497

Telefon: 0264 483 898

Email:
salon@paris-esthetique.ro

Facebook:
Paris.Esthetique

 

Translate »