CENTRU DE ÎNFRUMUSEȚARE ȘI ÎNTREȚINERE CORPORALĂ

6D MONOSculpt

Noul aparat 6D  MONOSculpt  de remodelare corporala bazat pe radiofrecventa monopolara este o optiune eficienta pentru persoanele care au un indice de masa musculara IMC (BMI) mai mare, adica supraponderali sau cu multa grasime.

Este un nou tratament non-invaziv de reducere a grasimilor care se alatura celorlalte tratamente de pe piata care fie topesc, fie ingheata buzunarele incapatanate de grasime din exterior spre interior.

Procedurile non-invazive de reducere a grasimii sunt populare din motive intemeiate: dau rezultate foarte bune daca se fac in cura de minim 4-6 sedinte si nu necesita timp de recuperare.

Desi fiecare tip de tratament functioneaza diferit fie prin incalzire( radiofrecventa, cavitatie) fie prin inghetarea celulelor adipoase(criolipoliza)  pentru a le elimina din corp.Toate tratamentele aflate in prezent pe piata au un lucru in comun: majoritatea sunt eficiente numai pentru persoanele cu un indice de masa corporala IMC mai scazut.

Tratamentele de remodelare corporala non-invazive existente sunt cele mai potrivite pentru persoanele relativ atletice, care au depozite de grasimi izolate care pot fi vizate in mod specific de tratament. Un sondaj realizat  sustine acest lucru, constatand ca persoanele cu cea mai mare probabilitate de a primi un tratament de remodelare corporala au fost cele care au facut exercitii fizice in mod regulat.

Cu alte cuvinte, tratamentele de remodelare corporala de pana acum, nu erau menite sa fie instrumente majore de slabire; studiile clinice arata ca pot reduce intre 11 si 25 la sutadin celulele adipoase din zonele tratate.

Tratamentul cu radiofrecventa monopolara 6D MONOSculpt este primul tratament care poate trata persoanele cu un IMC de 30 sau mai mare.

Cum functioneaza?

Aparatul functioneaza prin incalzirea celulelor adipoase utilizand radiofrecventa monopolara pana cand acestea dispar si pot fi eliminate in mod natural de corpul clientului.

Cum se simte tratamentul?

In timpul tratamentului, datorita puterii mari a radiofrecventei, senzatia este de caldura; putina roseata si sensibilitate post-tratament sunt normale, iar clientii se pot intoarce imediat la rutina normala, inclusiv exercitii fizice.

Aparatul are  6 manipoli statici (2 MHz 40 cm2)care trateaza grasimea localizata, si 3 manipoli glisanti, unul mare pentru corp( 2 MHz 40 cm2) si 2 pentru fataƒ si gusa (1 MHz 16 cm2) cu care putem trata pielea flasca gusa, ridurile si remodela conturul corporal. 

Protocolul este de o sedinta pe o zona o data pe saptamana pe aceiasi zona.

 Preturi si abonamente: 

Sedinta statica 150 lei 5+1 gratuita

 Sedinta fata 30’ / gusa 1 zona 200 lei/170 lei  5+1 gratuita

Sedinta 2 zone( fata+gusa 60’) 300 lei 

Sedinta corp   1 zona 30’   170 lei  

                          2 zone 60’ 290 lei 

                          3 zone 90’ 400 lei 

Dupa sedinta este indicat drenajul limfatic 40’ -50 lei