CENTRU DE ÎNFRUMUSEȚARE ȘI ÎNTREȚINERE CORPORALĂ

6D MONOSculpt

Noul aparat 6D  MONOSculpt  de remodelare corporală bazat pe radiofrecvență monopolară, este o opțiune eficientă și pentru persoanele care au un indice de masă musculară IMC (BMI) mai mare, adica supraponderali sau cu multa grasime.

Este un nou tratament non-invaziv de reducere a grăsimilor care se alătură celorlalte tratamente de pe piață care fie topesc, fie îngheață buzunarele încăpățânate de grăsime din exterior spre interior.

Procedurile non-invazive de reducere a grăsimii sunt populare din motive întemeiate: dau rezultate foarte bune dacă se fac in cură de minim 4-6 ședințe și nu necesită timp de recuperare.

Deși fiecare tip de tratament funcționează ușor diferit – fie prin încălzirea( radiofrecvența, cavitație) fie prin înghețarea celulelor adipoase(criolipoliza)  pentru a le elimina din corp – tratamentele aflate în prezent pe piață au un lucru în comun: majoritatea sunt eficiente numai pentru persoanele cu un indice de masă corporală IMC mai scăzut.

Tratamentele de remodelare corporală non-invazive existente sunt cele mai potrivite pentru persoanele relativ atletice, care au depozite de grăsimi izolate care pot fi vizate în mod specific de tratament. Un sondaj realizat  susține acest lucru, constatând că persoanele cu cea mai mare probabilitate de a primi un tratament de remodelare corporală au fost cele care au făcut exerciții fizice în mod regulat.

Cu alte cuvinte, tratamentele de remodelare corporală de până acum, nu erau menite să fie instrumente majore de slăbire; studiile clinice arată că pot reduce între 11 și 25 la sută din celulele adipoase din zonele tratate.

Tratamentul cu radiofrecvență monopolara 6D MONOSculpt este primul tratament care poate trata persoanele cu un IMC de 30 sau mai mare.

Cum funcționează?

Aparatul funcționează prin încălzirea celulelor adipoase utilizând radiofrecvența monopolară până când acestea dispar și pot fi eliminate în mod natural de corpul clientului.

Cum se simte tratamentul?

In timpul tratamentului, datorita puterii mari a radiofrecvenței, senzatia este de caldura; puțină roșeață și sensibilitate post-tratament sunt normale, iarclientii se pot întoarce imediat la rutina normală, inclusiv exerciții fizice.

Aparatul are  6 manipoli statici (2 MHz 40 cm2)care trateaza grasimea localizată, si 3 manipoli glisanți, unul mare pentru corp( 2 MHz 40 cm2) si 2 pentru față si gușă (1 MHz 16 cm2) cu care putem trata pielea flască, gușa, ridurile și remodela conturul corporal. 

Protocolul este de o sedintă pe o zona o data pe saptamana pe aceiași zona.

 Prețuri și abonamente: 

Sedinta statica 30’ 150 lei 5+1 gratuita

 Sedinta fata 30’/ gusa 20’ 1 zona 200 lei/170 lei  5+1 gratuita

Sedinta 2 zone( fata+gusa 50’) 300 lei 

Sedinta corp   1 zona 30’   170 lei  

                          2 zone 60’ 290 lei 

                          3 zone 90’ 400 lei 

Dupa sedinta este indicat drenajul limfatic 40’ -40 lei


Translate »