CENTRU DE ÎNFRUMUSEȚARE ȘI ÎNTREȚINERE CORPORALĂ

Coafor

Mihaela (0747) 432 813

Iubiti-va parul asa cum este!

Adesea culoarea naturala de par poate nu este cea pe care ne-o doream, dar trebuie sa ne gandim ca ea poate fi totusi, cea mai potrivita pentru culoarea tenului nostru, pentru culoarea sprancenelor si chiar a ochilor. Daca hotaram sa ii modificam culoarea riscam sa nu facem intotdeuna cele mai bune si inspirate alegeri.

La fel putem pati si daca dorim sa il indrepatm caci il consideram prea cret sau daca il vrem permanent caci nu are volum. Uneori, cu cat vrem si incercam mai mult sa il schimbam, cu atat ii facem mai mult rau.

Prezentati-va la ‘consulturi’ periodice!

Asa cum va prezentati la medic cand ceva nu este in regula si apar probleme in organism sau pentru controalele periodice care sa asigura ca totul este in regula, la fel ar trebui sa faceti si pentru par. Ori de cate ori ceva este in neregula, duceti-va la un stylist care va poate sfatui in legatura cu cele mai bune idei pentru aranjarea si ingrijirea parului si care va poate ajuta sa alegeti cele mai bune produse de ingrijire.

In plus, parul trebuie taiat periodic pentru a-i stimula cresterea si a-i conferi un aspect sanatos si frumos. Nimanui nu ii plac varfurile despicate, decolorate, parul degradat si dezordonat. Toate aceste probleme pot fi rezolvate cu o programare la un salon de coafura. Specialistii recomanda sa ne tundem o data la 2-3 luni, chiar daca ne dorim un par cat mai lung.