CENTRU DE ÎNFRUMUSEȚARE ȘI ÎNTREȚINERE CORPORALĂ

Criolipoliza

Criolipoliza este singurul tratament nechirurgical de la ora actuală care elimină definitiv grăsimile în exces prin înghețarea celulelor adipoase. Este soluția naturală de a pierde în centimetri, distrugând celulele grase din zona dorită.
Pe o singură zonă pot fi aplicate maximum 5 ședințe a câte30- 45′ de minute fiecare, la un interval de 3 săptămâni între fiecare procedură.
O data aleasa zona de tratament se procedeaza la aplicarea unui gel sau a unei membrane pentru protejarea pielii. Zona tratata va fi vacuumata in manipolul de tratament si racita, in functie de grosimea stratului adipos, la o temperatura cuprinsa intre 0 si -10 grade Celsius.


Criolipoliza este o procedura sigura si neinvaziva, ceea ce inseamna ca nu necesita perioada de recuperare, activitatile zilnice putand fi reluate imediat dupa incheierea tratamentului. Poate aparea inrosirea pielii, chiar invinetirea acesteia, dar acestea dispar dupa cateva ore, maxim cateva zile.
Dupa o sedinta de criolipoliza stratul adipos se reduce in procent de 20-25%.Totusi, rezultatele criolipolizei nu apar imediat. In 40% din cazuri incep sa se vada rezultate dupa 10 zile si sunt maximale dupa 20 de zile. Asadar intervalul la care se poate repeta o sedinta de criolipoliza este de 3 saptamani de la prima sedinta.
CONTRAINDICATII: sarcina, alaptare, implanturi metalice, boli de inima, boli vasculare,boli renale,  posesori pacemakers, tromboza, tromboflebita,persoane aflate in tratament cu anticoagulante, care au suferit un transplant, diabet, epilepsie, tumori canceroase, boli de piele in zona tratata, interventii chirurgicale mai noi de 3 luni.

Pret: 170 lei 30-45′ -1 zona

250 lei 30-45′ -2 zone

320 lei 30′-45′ – 3 zone

360 lei 30′-45′ – 4 zone


Abonament: 4+1 gratuita

Drenaj Limfatic dupa criolipoliza 40′ – 40 lei

Translate »