CENTRU DE ÎNFRUMUSEȚARE ȘI ÎNTREȚINERE CORPORALĂ

Criolipoliza Cryocool❄️360

CUM FUNCTIONEAZA:

De 15 ani, echipa Paris Esthetique este alaturi de femeile care doresc sa produca o schimbare si sa se simta mai bine in pielea lor. Exista numeroase tratamente moderne, de ultima generatie pe care ti le putem oferi la Paris Esthetique.Unul dintre aceste tratamente este ultimul model de aparat de criolipoliza CRYOCOOL ❄️360 model 2023 care reprezinta inovatie la ora actuala, deoarece face ca depozitele de grasime sa dispara pentru totdeauna.

De ce este atat de special acest tratament?

In primul rand, deoarece ingheata surplusul de grasime pe toata suprafata capatului de lucru, adica la 360 de grade, si nu doar pe laterale, asa cum se intampla la criolipoliza clasica. Asadar, daca vrei sa slabesti natural si sanatos, acest tratament este exact ce ai nevoie. Vei ajunge in cateva sedinte sa ai silueta pe care ti-o doresti atat de mult, iar depozitele de grasime vor ramane doar o amintire. 

Aceastra procedura de inghetare a surplusului de grasime este testata clinic si s-a dovedit a fi o metoda eficienta, nedureroasa si cu rezultate uimitoare de eliminare a depozitelor de grasime pentru totdeauna. Criolipoliza 360 de grade asigura cu 60% mai mult tesut supus tratamentului, in comparatie cu tratamentul clasic. Asta inseamna un tratament mai eficient, mai multa grasime inghetata, care se absoarbe si, desigur, o silueta bine conturata, cu kilograme si centimetri in minus. Ce zone pot fi tratate? Barbia dubla, bratele, abdomenul, coapsele, si alte zone problematice pot fi tratate prin criolipoliza, iar grasimea in plus din aceste zone dispare pentru totdeauna. 

Criolipoliza CRYOCOOL ❄️- beneficii

Clientii observa de la primele sedinte reducerea depozitelor de grasime, iar celulele adipoase nu se vor mai reface niciodata. De asemenea, acest tratament stimuleaza circulatia sangelui si a metabolismului. Prin acest tratament reusim sa producem o schimbare semnficativa la zonele problematice, acele zone de pe care depozitele de grasime nu dispar nici prin dieta sau sport. Pentru un tratament nu este nevoie sa te pregatesti in mod special, procedura nu este dureroasa, ba chiar este foarte confortabila. Desigur, acest tratament de criolipoliza poate fi asociat si cu alte tratamente de remodelare corporala, noi indicam dupa procedura drenajul limfatic 40’ .
CONTRAINDICATII: sarcina, alaptare, implanturi metalice, boli de inima, boli vasculare,boli renale,  posesori pacemakers, tromboza, tromboflebita,persoane aflate in tratament cu anticoagulante, care au suferit un transplant, diabet, epilepsie, tumori canceroase, boli de piele in zona tratata, interventii chirurgicale mai noi de 3 luni.

Pret: 290 lei – 1 zona

370 lei -2 zone

440 lei – 3 zone

490 lei – 4 zone


Abonament: 4+1 gratuita

Drenaj Limfatic dupa criolipoliza 40′ – 50 lei