CENTRU DE ÎNFRUMUSEȚARE ȘI ÎNTREȚINERE CORPORALĂ

Epilare definitiva cu laser 3 lungimi de unda 755/808/1064

Epilare definitiva cu laser

 

Esența epilării cu laser cu diodă de 755/808/ 1064 nm:

Aparatul utilizează un laser special cu o lungime de undă triplă 755, 808, 1064 nm care poate penetra până la foliculul de păr.
Pe baza teoriei absorbției selective a luminii, energia laser este absorbită în mod preferențial de melanina părului încălzind și rădăcina părului și foliculul de păr și, în final, distruge foliculul de păr și organizarea oxigenului din jurul acestuia.
Sistemul este echipat cu o tehnologie specială de răcire, care răcește pielea în timpul funcționării și o protejează de rănire, obținut astfel o procedură foarte sigură și confortabilă!

Zone de aplicare:
1.Epilarea eficientă a diferitelor părți ale corpului, cum ar fi sub brațe, barbă, buza superioară, păr, bikini, corp și alte porțiuni cu păr nedorit;
2.Epilarea cu laser îmbunătățește starea de pigmentare, capilarele sparte, alunițe pigmentate în adâncime, liniile fine, semnele de naștere ș.a.m.d.

ALEXANDRITE 755nm lungime de undă
Lungimea de undă a laserului alexandrit oferă un grad foarte ridicat de absorbție a energiei din melanină. Acest lucru îl face ideal pentru o gamă largă de tipuri și culori de păr. Această lungime este potrivită în special pentru firele ușoare și subțiri care sunt greu influențate de alte lungimi. Lungimea undei de 755nm pătrunde în straturile mai superficiale ale pielii și ajunge la celulele stem din zona Bulge a foliculului de păr și este, prin urmare, extrem de eficientă în a lucra în zonele cu păr cu rădăcină mai superficială, cum ar fi sprâncenele și buza superioară.

DIODĂ 808nm lungime de undă
Lungimea de undă clasică a epilării cu laser este de 808nm. Oferă o penetrare mai profundă a foliculului de păr cu o putere medie ridicată și o rată de repetiție mai mare. La 808 nm, nivelul energiei absorbite din melanină este moderat, făcându-l sigur pentru pielea închisă la culoare și tipurile de păr închis la culoare. Adâncimea mai mare a penetrării ajunge în zona Bulge și Bulb a foliculului de păr. Acest lucru permite ca mâinile, picioarele și barba să fie tratate foarte eficient.

Nd-YAG 1064nm lungime de undă
Lungimea de undă de 1064 nm este caracterizată printr-o absorbție mai scăzută a energiei din melanină, ceea ce o face o soluție perfectă pentru tipurile de piele mai închise la culoare. Concomitent, 1064nm oferă cea mai adâncă penetrare a foliculul de păr. Acest lucru îi permite să ajungă în zona Bulb și Papilla a foliculului de păr și, prin urmare, este foarte eficient în tratarea zonelor cu păr localizat în profunzime, cum ar fi scalpul, axile și zona inghinală.

Sistem de racire avansat  – manipulul echipamentului beneficiaza de cea
mai noua tehnologie de racire cu microcanale ce sporeste siguranta pacientului si gradul de
confort, minimalizand durerea.

Beneficii

  • Indepartarea definitiva si rapida a parului;
  • Tratament rapid – numar redus de sedinte

Precautii

Epilarea laser in sezonul cald

Clientii trebuie sa isi asume responsabilitatea ca nu se expun la soare minim 3 zile inainte si 3 dupa procedura, si dupa aceea, doar cu factor de protectie minim 50.

EPILARE CU LASER pret/sedinta

Fata/barba

Femeie 185lei      Barbat 220 lei

Axila

Femeie 145 lei    Barbat 160 lei

Picioare scurt

Femeie 260 lei    Barbat 350 lei

Picioare lung

Femeie 350 lei    Barbat 440 lei

Inghinal partial

Femeie 145 lei

Fese

Femeie 95 lei      Barbat 110 lei

Pometi

Femeie 65 lei   Barbat  95 lei

Inghinal complet

Femeie 185 lei

Barbie

Femeie 90 lei    Barbat 110 lei

Mustata

Femeie 60 lei

Spate/piept

Femeie 185 lei     Barbat 200 lei

Brate

Femeie 185 lei  Barbat 200 lei

Abdomen/lombar

Femeie 145 lei   Barbat 185 lei

Translate »