CENTRU DE ÎNFRUMUSEȚARE ȘI ÎNTREȚINERE CORPORALĂ

Epilare definitiva cu laser 3 lungimi de unda 755/808/1064

Epilare definitiva cu laser

Esenta epilarii cu laser de 755/808/ 1064 nm:

Aparatul utilizeaza un laser special cu o lungime de undatripla 755, 808, 1064 nm care poate penetra pana la foliculul de par.
Pe baza teoriei absorbtiei selective a luminii, energia laser este absorbita in mod preferential de melanina parului incalzind si radacina parului si foliculul de par si, in final, distruge foliculul de par si organizarea oxigenului din jurul acestuia.
Sistemul este echipat cu o tehnologie speciala de racire, care raceste pielea in timpul functionarii si o protejeaza de ranire, obtinut astfel o procedura foarte sigura si confortabila

Zone de aplicare:
1.Epilarea eficienta a diferitelor partii ale corpului, cum ar fi sub brate, barba,  buza superioara, par, bikini, corp si alte portiuni cu par nedorit;
2.Epilarea cu laser imbunatateste starea de pigmentare, capilarele sparte, alunite pigmentate in adancime, liniile fine, semnele de nastere s.a.m.d.

ALEXANDRITE 755nm lungime de unda
Lungimea de unda a laserului alexandrit ofera un grad foarte ridicat de absorbtie a energiei din melanina. Acest lucru il face ideal pentru o gama larga  de tipuri si culori de par. Aceasta lungime este potrivita in special pentru firele  subtiri care sunt greu influentate de alte lungimi. Lungimea undei de 755nm patrunde in straturile mai superficiale ale pielii si ajunge la celulele stem din zona foliculului de par si este, prin urmare, extrem de eficienta in a lucra in zonele cu par cu radacina mai superficiala, cum ar fi sprancenele si buza superioara.

DIODÄ‚ 808nm lungime de unda
Lungimea de unda clasica a epilarii cu laser este de 808nm.Ofera o penetrare mai profunda a foliculului de par cu o putere medie ridicata si o rata de repetitie mai mare. La 808 nm, nivelul energiei absorbite din melaninabeste moderat, facandu-l sigur pentru pielea inchisa la culoare si tipurile de par inchis la culoare. Adancimea mai mare a penetrarii ajunge in zona Bulb a foliculului de par. Acest lucru permite ca mainile, picioarele si barba sa fie tratate foarte eficient.

Nd-YAG 1064nm lungime de unda
Lungimea de unda de 1064 nm este caracterizata printr-o absorbtie mai scazuta  a energiei din melanina, ceea ce o face o solutie perfecta pentru tipurile de piele mai inchise la culoare. Concomitent, 1064nm ofera  cea mai adanca penetrare a foliculul de par. Acest lucru ii permite sa ajunga in zona Bul si i Papilla a foliculului de par si, prin urmare, este foarte eficient in tratarea zonelor cu par localizat in profunzime, cum ar fi scalpul, axile si zona inghinala.

Sistem de racire avansat  – manipulul echipamentului beneficiaza de cea
mai noua tehnologie de racire cu microcanale ce sporeste siguranta pacientului si gradul de
confort, minimalizand durerea.

Beneficii

  • Indepartarea definitiva si rapida a parului;
  • Tratament rapid – numar redus de sedinte

Precautii

Epilarea laser in sezonul cald

Clientii trebuie sa isi asume responsabilitatea ca nu se expun la soare minim 3 zile inainte si 3 dupa procedura, si dupa aceea, doar cu factor de protectie minim 50.

EPILARE CU LASER pret/sedinta

Fata/barba

Femeie 185lei/ Barbat 220 lei

Axila

Femeie 145 lei/  Barbat 160 lei

Picioare scurt

Femeie 260 lei/ Barbat 350 lei

Picioare lung

Femeie 350 lei/ Barbat 440 lei

Inghinal partial

Femeie 145 lei

Fese

Femeie 95 lei/   Barbat 110 lei

Pometi

Femeie 65 lei/ Barbat 95 lei

Inghinal complet

Femeie 185 lei

Barbie

Femeie 90 lei/ Barbat 110 lei

Mustata

Femeie 60 lei

Spate/piept

Femeie 185 lei/   Barbat 200 lei

Brate

Femeie 185 lei/ Barbat 200 lei

Abdomen/lombar

Femeie 145 lei/ Barbat 185 lei