CENTRU DE ÎNFRUMUSEȚARE ȘI ÎNTREȚINERE CORPORALĂ

Exilis Elite BTL

 BTL EXILIS ELITE este un tratament de remodelare corporală cu radiofrecvență și ultrasunete, facial și corporal. 
 Este un tratament estetic non-invaziv cu rezultate vizibile imediat și de lungă durată.
 Toate parțile corpului pot fi tratate și remodelate cu ușurință, in siguranță și cu afecte spectaculoase. 
 Revoluționarul sistem de tratament oferă o remodelare corporală eficientă pentru toate aplicațiile estetice dorite cu rezultate evidente in reducerea volumului și remodelare a zonelor corpului afectate, reducerea celulitei și îmbunătățirea tonusului, elasticității și texturii pielii. 
 Sistemul de tratament EXILIS ELITE poate ținti cu precizie straturile profunde de grăsime, diminuând volumul acestora iar apoi prin efectul ultrasunetelor se izolează adipocitele. 
 EXILIS ELITE are un sistem de încălzire stratificată și are avantajul că acționează atât în profunzime cât și la nivelul pielii, comod și rapid, nedureros, non-invaziv și datorită ultrasunetelor tratează cu succes și celulita fibroasă.
 Indicațiile terapeutice ale sistemului Exilis Elite sunt: celulită, piele flască, piele în surplus, vergeturi, cicatrici corporale, cicatrici post acneice, obezitate, țesut adipos in exces in orice zonă a corpului. 
   Rezultatele constau in: efect de strângere a pielii in surplus, tonifierea pielii și refacerea elasticității, reducerea în circumferință a abdomenului, brațelor, coapselor, reducerea celulitei, eliminarea aspectului de coajă de portocala.
 În zona facială efectele sunt vizibile imediat după prima ședință și constau in reducerea ridurilor adânci, atenuarea până la dispariție e ridurilor fine din jurul ochilor și gurii, atenuarea ridurilor frunții, eliminarea in mare proporție a gușii, întinderea pielii pe gât și decolteu urmând ca la celelalte ședințe de tratament să se consolideze rezultatele. 
 Efectul tratamentului facial este retard in următoarele 3 luni dermul feței devenind tot mai ferm și mai relaxat aspectul continuând să se îmbunătățească.

Btl Exilis Elite

5 sedinte(4+1Gratuita) 

1 zona 30′ 600 lei

2 zone 60′ 1080 lei

3 zone 90′ 1560 lei

8 sedinte( 6+2 Gratuite)

1 zona 30′ 900 lei

2 zone 60′ 1620 lei

3 zone 90 ‘ 2340 lei

Translate »