CENTRU DE ÎNFRUMUSEȚARE ȘI ÎNTREȚINERE CORPORALĂ

HIFU 4D si Liposonix

Hifu facial 4d

HIFU 4D (High Intensity Focused Ultrasound) 

Facial si corporal

High Intensity Focused Ultrasound este cel mai nou tratament anti-aging care realizeaza Lifting Facial pe toata zona fetei, gat si decolteu. HIFU este cea mai buna alternativa la operatiile estetice de lifting cu rezultate spectaculoase care dureaza in timp. Principiul tratamentului este bazat pe ultrasunetele de frecvente inalte care sunt focusate adanc in tesutul subcutanat ajungand pana la SMAS si care creaza puncte de coagulare la distante egale iar in aceste puncte fibrele de elastina se contracta iar colagenul natural este stimulat sa se produca in cantitati mari. Rejuvenarea incepe imediat dupa sedinta de terapie si continua si in saptamanile de dupa tratament iar efectul unui tratament poate dura un an de zile.

 

HIFU 4D (High-Intensity Focused Ultrasound) este un tratament noninvaziv, fara efecte secundare care utilizeaza undele ultrasunete focusate de intensitate mare si trateaza pielea si straturile profunde prin lifting, reducerea ridurilor, fermitate, tonifiere a zonelor perioculare, frunte, pometi, nasolabiale, barbie, gat si decolteu.

 

HIFU 4D trateaza urmatoarele deficiente:

  1. Pielea degradata din jurul ochilor
  2. Ridurile perioculare
  3. Ridurile din zona fruntii
  4. Ridurile din zona nasolabiala
  5. Ridurile de la nivelul comisurilor bucale
  6. Laxitatea si lipsa de fermitate de la nivelul pometilor, barbiei, gatului si decolteului. Tehnologia HIFU realizeaza cu ajutorul ultrasunetelor focusate de mare intensitate o stimulare a straturilor profunde ale pielii, producerea si cresterea cantitatii de colagen natural prin caldura degajata la nivelul acestor structuri celulare.

Ca urmare apare un efect de LIFTING natural cu performante superioare liftingului chirurgical si mentinerea acestui efect un timp indelungat.

Pentru persoanele intre 30 – 40 ani, cand apar primele semne de imbatranire ale pielii, tratamentele Hifu au un efect puternic stimulativ anti-aging si mentinerea aspectului tanar utilizand 1- 2 sedinte de tratament pe an.

Pentru persoanele de peste 40 ani, tratamentele Hifu se personalizeaza in functie de aspectul si caracteristicile pielii.

Preturi HIFU 4D/Liposonix

1 zona 30’       350 lei

2 zone 60’       650 lei

3 zone 90’     900 lei

 

Liposonix HIFU Corporal

Tehnologia HIFU Liposonix (High Intensity Focused Ultrasound)

 

Ultrasunetele focalizate de mare intensitate provoaca la nivelul tesuturilor o succesiune de presiuni si decompresari, actionand asupra celulelor grase si a nodulilor celulitici de sub piele fara sa afecteze tesuturile din jur. Vibratiile ultrasunetelor cresc fluiditatea celulelor adipoase, permitand eliminarea lor mai rapida.

Astfel efectul este dublu: de spargere a depozitelor de grasime si de dizolvare simultana a lor, cu rezultate vizibile intr-un timp foarte scurt. De asemenea, ultrasunetele faciliteaza patrunderea substantelor active cu efect de slabire si tonifiere.

Remodelare corporala selectiva

Mediul de propagare a ultrasunetelor este tesutul adipos, iar rezultatete sunt imediate. Tehnologia de emitere a ultrasunetelor cu frecventa inalta ajuta la reducerea vergeturilor, eliminarea celulitei si remodelarea zonelor tratate (coapse, fese, solduri sau abdomen).

Avantaje:

-          slabire localizata

-          eliminarea celulitei si a vergeturilor

-          redarea elasticitatii pielii

-          accelerarea metabolismului

 

Liposonix