CENTRU DE ÎNFRUMUSEȚARE ȘI ÎNTREȚINERE CORPORALĂ

Laser venectazii

Laser Dioda foloseste o lungime de undă de 980nm cu efect imediat și rezultate de durată. Laserul emană o cantitate mare de căldură concentrată pe vena în cauză și o distruge.


Tratamentul Dioda Laser prezintă multe avantaje față de tratamentele similare:

• rezultatele sunt imediate
• poate fi aplicat pentru capilare mai subțiri de 3 mm
• poate fi folosit chiar și în zonele greu accesibile (picioare, genunchi, nas, etc.)
• se poate aplica pe orice tip de piele
• nu necesită neaparat folosirea unor ciorapi speciali (de compresie) dar dacă sunt probleme venoase serioase, noi iți recomandăm totusi.

Sistemul livreaza scurte impulsuri laser care determină coagularea sângelui din interiorul vasului, eventual distruge vasul respectiv care ulterior va fi resorbit de către organism. Fluxul sangvin va fi astfel redirecționat către venele profunde.

Vă sfătuim să evitați expunerea la soare, minim 2 săptămâni după tratament și să evitați factorii predispozanți sau agravanți care pot duce la recidivă.

De câte tratamente este nevoie?
Sunt suficiente 3-4 tratamente pe o zona la distanță de 3-4 saptamani între ședințe. Totuși, numărul de tratamente necesare depinde de numărul, culoarea și mărimea vaselor care urmează a fi tratate.
Rezultatele variază individual. Există situații cand este recomandata o ecografie Doppler pentru membrele inferioare înainte de tratamentul laser. Persoanele cu predispoziție genetică către aceasta afecțiune pot necesita tratament adjuvant recomandat de către medicul cardiolog.

Tratamentul este dureros?
Majoritatea persoanelor experimenteazî o senzație de înțepătură la impactul impulsului laser. Sistemul performant de răcire al laserului oferă anestezie suficientă încât tratamentul să fie confortabil.
După tratament durerea este minimă sau inexistentă.

Efecte secundare
Cel mai des întâlnite sunt usoara înroșire a zonei și edematierea. Aceste simptome durează mai puțin de 24 de ore. În rare cazuri pot apare echimoze (învinețire) sau mică arsură.

Când sunt vizibile rezultatele?
Se observă o îmbunătățire semnificativă a aspectului după a doua sau a treia sedință. Totusi, rezultatul final poate să nu fie vizibil decât după cateva luni.

Pret: 3 impulsuri/1 leu . Impulsurile diferă în funcție de zonă, pe o zonă mică, de 10/10 cm patrati, sunt în medie necesare între 500-1000 impulsuri.