CENTRU DE ÎNFRUMUSEȚARE ȘI ÎNTREȚINERE CORPORALĂ

LPG ALLIANCE Premium

LPG la cel mai bun pret din Cluj-Napoca, avand la baza noul LPG ALLIANCE Premium Lab

INOVATIE TERAPEUTICA:CELLU M6 ALLIANCE

Noua tehnologie M6 ALLIANCE se bazeaza pe o sinergie de tehnologii patentate, pentru o mobilizare fara precedent a tuturor nivelelor tisulare. Datorita batailor circulare a clapei motorizate, combinate independent cu aspiratii secventiale, stimularea devine multidimensionala si este optimizata pentru un tratament mult mai intens.

Senzorul ALLIANCE SKIN IDENTITY (pentru identitatea pielii), asociat cu o gama larga de setari, ii ofera terapeutului posibilitatea de a adapta tratamentul exact la tipul de tesut conjuctiv  independent de conditia sa (hiperextensibilitate, inflamatie, fibroza) si sa lucreze in primele etape controland hiperemia.

Endermologia este rezultatul exclusiv al tehnicilor patentate LPG: are la baza stimularea mecanica si are loc la suprafata pielii, pentru a intensifica activitatea celulara latenta. Mizati pe tehnici non-invazive, cu o eficienta dovedita prin intermediul a peste 145 de studii stiintifice.
Datorita capetelor specifice de tratament, garanteaza o mobilizare tisulara regulata, precisa si fara durere, chiar si pe zonele greu de atins, imposibil de tratat manual.

  • > TRATAMENT NATURAL AL TESUTULUI MUSCULAR, CUTANAT SI SUB-CUTANAT
  • > STARE DE BINE IMEDIATA SI DE LUNGA DURATA
  • > FARA EFECTE SECUNDARE, FARA DISTRUGEREA PIELII

NOUL PATENT

  • endermologie® CORPORALA

ACTIUNE SIMULTANA TRIPLA INTR-UN SINGUR TRATAMENT
Sinergia dintre 2 tehnologii certificate stiintific, reactiveaza eliminarea tesutului adipos si imbunatateste calitatea pielii in acelasi timp, iar tratamentul personalizat realizeaza simultan slabire si anti-aging.

Noul “Alliance Skin Identity Senzor”
permite adaptarea precisa a stimularii la nevoile specifice ale fiecarei identitati a pielii: intensitatea tratamentului este optimizata.

  • endermologie® FACIALA

FITNESS PENTRU PIELE
Combinand aspiratia si velocitatea flaps-urilor dinamice motorizate, manipolul LPG® brevetat ofera o adevarata stare de bine pentru piele. Tratamentul stimuleaza fibroblastii sa produca din nou colagenul endogen, elastina si acidul hialuronic.

Preturi:

1 Sedinta 40 minute- 160 lei

1 Sedinta 15 minute- 90 lei

Costum LPG 130 lei

LPG ALLIANCE facial/corporal 40 ’        
  5 sedinte     650 lei               

  7 sedinte       850  lei

  10 sedinte      1100  lei          

 12 sedinte       1200 lei

LPG ALLIANCE facial/corporal 15-20’ (o zona)  

   10 sedinte     700 lei

 

Translate »