CENTRU DE ÎNFRUMUSEȚARE ȘI ÎNTREȚINERE CORPORALĂ

Remodelare corporala

Vacuslim48

Multiple avantaje intr-un singur tratament:
Efect de slabire – Reducerea circumferintei dupa primul tratament


Efect anticelulitic – Combate depozitele de grasime, elimina toxinele si intinde pielea

Efect de fermitate – Imbunatatirea tonusului, intinderea pielii
Efect de drenaj – Eliminarea lichidelor in exces

Avantaje

-Reducerea vizibila a circumferintei dupa primul tratament.
-imbunatatirea aspectului si tonusului pielii dupa tratamente repetate.
-Efectul metabolic al substantelor active asupra lipolizei (descompunerea depozitelor de grasimi).
-Vidul ofera simultan sauna  si efecte presso (efect de drenaj limfatic)
-Metoda anticelulitica  si de tonifiere corporala Vacuslim 48 poate fi aplicata ca tratament individual sau poate fi combinata ca o completare in tratamente anticelulitice si de slabire cu dispozitive cosmetice de Lpg, cavitatie, unde radio, stimulare musculara, maderoterapie si masaje anticelulitice de mana, pentru rezultate mai bune si mai rapide.

LipoLaser

LipoLaser este un tratament sigur, non-invaziv si nedureros pentru eliminarea grasimii localizate si conturarea unui corp frumos. Persoanele care au dificultati in a scapa de unele zone cu probleme, precum aripioarele sau colaceii, pot cu ajutorul LipoLaser-ului sa reduca semnificativ aceste probleme dupa doar cateva tratamente. Padelele laser actioneaza extern asupra tesutului adipos, prin piele, fiind necesare doar 10 minute pe zona de tratament.
Rezultatele sunt vizibile atat in masuratorile de circumferinta, cat si in gradul de conturare a corpului in zona tratata, dar mai ales in coeficientul de masa grasa corporala, care se diminueaza semnificativ.Aparatul este destinat mai ales slabirii in zonele problema (abdomenul la barbati si coapsele sau abdomenul la femei), realizand lichefierea grasimii.

Cavitatia

Reprezinta la momentul actual alaturi de masajul endermologic LPG cea mai eficienta metoda de combatere a celulitei si a adipozitatii, cu rezultate echivalente liposuctiei chirurgicale. Cavitatia se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de joasa frecventa(40K) care, datorita presiunii pe care o genereaza provoaca formarea de mici bule de vapori si gaz (bule cavitationale) si implozii succesive, rupand in acest fel membranele celulelor adipoase, fara a afecta alte structuri adiacente.Celula adipoasa se lichefiaza, se dezintegreaza si tot continutul eliberat prin spargerea ei (trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine) este absorbit de limfa, drenat prin sistemul limfatic si eliminat prin caile renale. Structurile adiacente nu sunt afectate de acest tratament iar in numai cateva sedinte de tratament se poate realiza un nou contur corporal.Procedura dureaza in functie de zona tratata (una, doua sau trei zone) intre 30-60 minute cu o fregventa de o sedinta pe saptamana.

Vacuum bipolar cu radiofrecventa

Vacuumul cu radiofrecventa este unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice pentru toate gradele celulitei (de la gradul 1 pana la stadiul de macronoduli), prin care se reuseste spargerea si antrenarea celulelor grase care dau acel aspect de ,,coaja de portocala. Procedura consta intr-un masaj de tip aspiratie, in urma caruia este imbunatatit vizibil aspectul pielii atinse de celulita. Astfel, se elimina stratul de grasime subcutanata, apa retinuta in tesuturi, precum si toxinele, favorizandu-se drenajul limfatic.Procedura se poate realiza individual sau se combina cu cavitatia.Frecventa 1-3 sedinte pe saptamana.

Radiofrecventa hexapolara corp

Aparatul are integrat modulul de radiofrecventa multipolara cu 6 poli de tratament, numita si radiofrecventa hexapolalra. Principalul avantaj al celor 6 poli consta intr-o suprafata mai mare de tratament, ceea ce inseamna ca rezultatele dorite se obtin mult mai rapid. Pentru zone mai mici se lucreaza cu radiofrecventa quadrupolara.

Rezultatele tratamentului:

– Reducerea grasimii localizate;

– Reducerea aspectului de coaja de portocala si refacerea conturului corporal;

– Stimlarea productiei de colagen pentru o piele ferma si neteda;

– Tonifiere profunda, indiferent de varsta;

– Imbunatatirea metabolismului celular prin activarea circulatiei pe zona tratata;

– Reducerea vergeturilor si prevenirea aparitiei acestora;.

– Imbunatatirea vizibila a aspectului pielii, chiar de la prima sedinta.

Se recomanda:

– persoanelor cu pielea flasca si relaxare musculara (abdomen amplu, coapse, fese, solduri, brate)

– femei care au nascut recent (min.6 luni);

– piele flasca in zona coatelor sau genunchilor  zone recunoscute pentru dificultatea cu care se remodeleaza.

Tratamentul consta in 7-14 sesiuni care pot poate dura aproximativ 20 – 40 minute, o data  sau de doua  ori pe saptamana.

Radiofrecventa tripolara si quadrupolara faciala

Dermul si hipodermul contin fibroblaste – celule care mentin structura pielii producand constant colagen nou. Pe masura ce inaintam in varsta, numarul fibroblastelor se reduce si metabolismul lor incetineste. In plus, reteaua de fibre de colagen existenta se degradeaza, cauzand riduri. Tenul matur pierde anual 1-2% din depozitele de colagen datorita degradarii fibrelor de colagen si a incetinirii metabolismului fibroblastelor.

Radiofrecventa tripolara este o tehnologie foarte avansata, care, aplicata in scopul reconturarii faciale si refacerii fermitatii pielii incalzeste tesuturile, cauzand contractia colagenului. Acest proces produce o imbunatatire imediata a aspectului pielii, prin refacerea fermitatii. Pe termen lung, incalzirea straturilor profunde ale pielii accelereaza metabolismul fibroblastelor pentru a favoriza producerea unor noi fibre de colagen. In acest fel, prin cresterea temperaturii la nivelul tesuturilor, se realizeaza in acelasi timp stimularea producerii de colagen nou si refacerea celui existent.Ca la orice astfel de tratament, pentru rezultate maxime, este nevoie de 7-10 sedinte, care se programeaza la interval de o saptamana. Tratamentul se poate relua dupa 6 luni  iar intre timp, se recomanda o sedinta pe luna, de intretinere.

Beneficii

  • lifting
  • netezirea ridurilor si liniilor de expresie;
  • diminuarea pliurilor nazo-labiale;
  • reducerea barbiei duble;
  • reducera pungilor si cearcanelor;
  • sprancene mai ridicate si pleoape mai ferme;
  • stimularea elastinei si colagenului.

Noul tratament BB Glow

Lupta Impotriva liniilor fine, tenului neuniformizat si cosurilor poate parea o lupta fara sfarsit. Varsta, hormonii, alimentatia, razele UV si multe altele pot afecta sanatatea pielii.
Acoperirea petelor si a porilor cu machiaj este o solutie pe termen scurt. Pentru toate aceste imperfectiuni solutia o reprezinta tratamentul BB Glow.
BBGlow utilizeaza cele mai recente tehnologii, metode si formule dovedite stiintific pentru a imbunatati aceste probleme si nu numai.

Un tratament pentru stralucirea pielii este cea mai recenta tendinta a tehnlogiilor de inngrijire a pielii.
Acest tratament a devenit popular in Singapore si Corea, datorita rezultatelor uimitoare a ajuns sa fie un trend international. Tratamentul BB Glow presupune utilizarea produselor din seria WHITE, a mesoserurilor si a dispozitivului MST (Meso Skin Therapy) sau a radiofrecventei pentru stimularea productiei naturale de colagen (precum si multe alte beneficii.)
Pe masura  ce imbatranim, corpul produce mai putin colagen, ceea ce conduce la aparitia ridurilor si la pierderea elasticitatii si fermitatii pielii.

Stimularea productiei de colagen poate imbunatati aspectul si textura pielii si poate diminua rapid aspectul liniilor di ridurilor fine.

Tratametul BBGlow presupune,deasemenea, aplicarea unui mesoser care este fabricat din ingrediente naturale.
Tratamentul imbunatateste conditia pielii prin curatarea in profunzime a pielii. Accelereaza aparitia unor celule noi, ceea ce face ca piele sa devina mai sanatoasa si mai stralucitoare, reducand impactul celulelor imbatranite ale pielii.

SE VA PUTEA OBSERVA
Mai putini pistrui.
O piele mai luminoasa si mai stralucitoare.
Un ten mai uniformizat.
Reducerea de colorarii pielii cauzata de petele acneice.
Mai putine pete

Minimizarea liniilor fine si a ridurilor.

Pret tratament 250 lei- 1h30’