CENTRU DE ÎNFRUMUSEȚARE ȘI ÎNTREȚINERE CORPORALĂ

Remodelare corporala

Vacuslim48

Multiple avantaje intr-un singur tratament:
Efect de slăbire – Reducerea circumferinței după primul tratament


Efect anticelulitic – Combated depozitele de grăsime, elimină toxinele și întinde pielea

Efect de fermitate – Îmbunătățirea tonusului și întinderea pielii
Efect de drenaj – Eliminarea lichidelor in exces

Avantaje

-Reducerea vizibilă a circumferinței după primul tratament.
-Îmbunătățirea aspectului și tonusului pielii după tratamente repetate.
-Efectul metabolic al substanțelor active asupra lipolizei (descompunerea depozitelor de grăsimi).
-Vidul oferă simultan saună și efecte presso (efect de drenaj limfatic)
-Metoda anticelulitică și de tonifiere corporală Vacuslim 48 poate fi aplicată ca tratament individual sau poate fi combinată ca o completare în tratamente anticelulitice și de slăbire cu dispozitive cosmetice de mezoporație, cavitație, unde radio, stimulare electrică, maderoterapie și masaje anticelulitice de mână, pentru rezultate mai bune și mai rapide.

LipoLaser

LipoLaser este un tratament sigur, non-invaziv si nedureros pentru eliminarea grasimii localizate si conturarea unui corp frumos. Persoanele care au dificultati in a scapa de unele zone cu probleme, precum aripioarele sau colaceii, pot cu ajutorul LipoLaser-ului sa reduca semnificativ aceste probleme dupa doar cateva tratamente. Padelele laser actioneaza extern asupra tesutului adipos, prin piele, fiind necesare doar 10 minute pe zona de tratament.
Rezultatele sunt vizibile atat in masuratorile de circumferinta, cat si in gradul de conturare a corpului in zona tratata, dar mai ales in coeficientul de masa grasa corporala, care se diminueaza semnificativ.Aparatul este destinat mai ales slabirii in zonele problema (abdomenul la barbati si coapsele sau abdomenul la femei), realizand lichefierea grasimii.

Cavitatia

Reprezinta la momentul actual alaturi de masajul endermologic LPG cea mai eficienta metoda de combatere a celulitei si a adipozitatii, cu rezultate echivalente liposuctiei chirurgicale. Cavitatia se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de joasa frecventa(40K) care, datorita presiunii pe care o genereaza provoaca formarea de mici bule de vapori si gaz (bule cavitationale) si implozii succesive, rupand in acest fel membranele celulelor adipoase, fara a afecta alte structuri adiacente. Celula adipoasa se lichefiaza, se dezintegreaza si tot continutul eliberat prin spargerea ei (trigliceride, colesterol, acizi grasi, toxine) este absorbit de limfa, drenat prin sistemul limfatic si eliminat prin caile renale. Structurile adiacente nu sunt afectate de acest tratament iar in numai cateva sedinte de tratament se poate realiza un nou contur corporal.Procedura dureaza in functie de zona tratata (una, doua sau trei zone) intre 30-60 minute cu o fregventa de o sedinta pe saptamana.

Vacuum bipolar cu radiofrecventa

Vacuumul cu radiofrecventa este unul dintre cele mai eficiente tratamente anticelulitice pentru toate gradele celulitei (de la gradul 1 pana la stadiul de macronoduli), prin care se reuseste spargerea si antrenarea celulelor grase care dau acel aspect de ,,coaja de portocala”. Procedura consta intr-un masaj de tip aspiratie, in urma caruia este imbunatatit vizibil aspectul pielii atinse de celulita. Astfel, se elimina stratul de grasime subcutanata, apa retinuta in tesuturi, precum si toxinele, favorizandu-se drenajul limfatic.Procedura se poate realiza individual sau se combina cu cavitatia.Frecventa 1-3 sedinte pe saptamana.

Radiofrecventa hexapolara corp

Aparatul are integrat modulul de radiofrecventa multipolara cu 6 poli de tratament, numita si radiofrecventa hexapolalra. Principalul avantaj al celor 6 poli consta intr-o suprafata mai mare de tratament, ceea ce inseamna ca rezultatele dorite se obtin mult mai rapid. Pentru zone mai mici se lucreaza cu radiofrecventa quadrupolara.

Rezultatele tratamentului:

– Reducerea grasimii localizate;

– Reducerea aspectului de coaja de portocala si refacerea conturului corporal;

– Stimlarea productiei de colagen pentru o piele ferma si neteda;

– Tonifiere profunda, indiferent de varsta;

– Imbunatatirea metabolismului celular prin activarea circulatiei pe zona tratata;

– Reducerea vergeturilor si prevenirea aparitiei acestora;.

– Imbunatatirea vizibila a aspectului pielii, chiar de la prima sedinta.

Se recomanda:

– persoanelor cu pielea flasca si relaxare musculara (abdomen amplu, coapse, fese, solduri, brate)

– femei care au nascut recent (min.6 luni);

– piele flasca in zona coatelor sau genunchilor – zone recunoscute pentru dificultatea cu care se remodeleaza.

Tratamentul consta în 7-14 sesiuni şi poate dura aproximativ 20 – 40 minute, o dată sau de două ori pe săptămână.

Radiofrecventa tripolara si quadrupolara faciala

Dermul si hipodermul contin fibroblaste – celule care mentin structura pielii producand constant colagen nou. Pe masura ce inaintam in varsta, numarul fibroblastelor se reduce si metabolismul lor incetineste. In plus, reteaua de fibre de colagen existenta se degradeaza, cauzand riduri si “lasarea pielii”. Tenul matur pierde anual 1-2% din depozitele de colagen datorita degradarii fibrelor de colagen si a incetinirii metabolismului fibroblastelor.

Radiofrecventa tripolara este o tehnologie foarte avansata, care, aplicata in scopul reconturarii faciale si refacerii fermitatii pielii incalzeste tesuturile, cauzand contractia colagenului. Acest proces produce o imbunatatire imediata a aspectului pielii, prin refacerea fermitatii. Pe termen lung, incalzirea straturilor profunde ale pielii accelereaza metabolismul fibroblastelor pentru a favoriza producerea unor noi fibre de colagen. In acest fel, prin cresterea temperaturii la nivelul tesuturilor, se realizeaza in acelasi timp stimularea producerii de colagen nou si “intinderea”, refacerea celui existent.Ca la orice astfel de tratament, pentru rezultate maxime, este nevoie de 7-10 sedinte, care se programeaza la interval de o saptamana. Tratamentul se poate relua dupa 6 luni de la “cura” anterioara iar intre timp, se recomanda o sedinta pe luna, de intretinere.

Beneficii

  • lifting
  • netezirea ridurilor si liniilor de expresie;
  • diminuarea pliurilor nazo-labiale;
  • reducerea barbiei duble;
  • reducera pungilor si cearcanelor;
  • sprancene mai ridicate si pleoape mai ferme;
  • stimularea elastinei si colagenului.

Noul tratament BB Glow

Lupta împotriva liniilor fine, tenului neuniformizat și coșurilor poate părea o luptă fără sfârșit. Vârsta, hormonii, alimentația, razele UV și multe altele pot afecta sănătatea pielii.
• Acoperirea petelor și a porilor cu machiaj este o soluție pe termen scurt. Pentru toate aceste imperfecțiuni soluția o reprezintă tratamentul BB Glow.
• BBGlow utilizează cele mai recente tehnologii, metode și formulări dovedite științific pentru a îmbunătăți aceste probleme și nu numai.

Un tratament pentru strălucirea pielii este cea mai recentă tendință a tehnlogiilor de îngrijire a pielii.
Acest tratament a devenit popular în Singapore și Corea, datorită rezultatelor uimitoare a ajuns să fie un trend internațional. Tratamentul BB Glow presupune utilizarea produselor din seria WHITE, a mesoserurilor și a dispozitivului MST (Meso Skin Therapy) sau a radiofrecvenței pentru stimularea producției naturale de colagen (precum și multe alte beneficii.)
• Pe măsură ce îmbătrânește, corpul produce mai puțin colagen, ceea ce conduce la apariția ridurilor și la pierderea elasticității și fermității pielii.

Stimularea producției de colagen poate

îmbunătăți aspectul și textura pielii și poate diminua rapid aspectul liniilor și ridurilor fine.

• Tratametul BBGlow presupune,deasemenea, aplicarea unui mesoser care este fabricat din ingrediente naturale.
• Tratamentul îmbunătățește condiția pielii prin curățarea în profunzime a pielii. Accelereaza apariția unor celule noi, ceea ce face ca piele să devină mai sănătoasă și mai strălucitoare, reducând impactul celulelor îmbătrânite ale pielii.

• Tratametul BBGlow presupune,deasemenea, aplicarea unui mesoser care este fabricat din ingrediente naturale.
• Tratamentul îmbunătățește condiția pielii prin curățarea în profunzime a pielii. Accelereaza apariția unor celule noi, ceea ce face ca piele să devină mai sănătoasă și mai strălucitoare, reducând impactul celulelor îmbătrânite ale pielii.

Acest tratament este conceput pentru a îmbunătăți aspectul și textura pielii rapid, cu rezultate vizibile imediat după primul tratament.

SE VA PUTEA OBSERVA
• Mai puțini pistrui.
• O piele mai luminoasă și mai strălucitoare.
• Un ten mai uniformizat.
• Reducerea de colorării pielii cauzată de petele acneice.
• Mai puține pete pigmentare.
• Minimizarea liniilor fine și a ridurilor.

Preț tratament 250 lei-  1h20’

Translate »