CENTRU DE ÎNFRUMUSEȚARE ȘI ÎNTREȚINERE CORPORALĂ

Venus Legacy TM

VENUS LEGACY PENTRU REDUCEREA IN CIRCUMFERINTA SI A CELULITEI

• Piele mai netedă și mai fermă
Îmbunătățește laxitatea pielii
• Reduce considerabil aspectul celulitei

Tratamentul de slăbire non-chirurgical pentru corp, Venus Legacy, fololosește o tehnologie avansată pentru a furniza energie în siguranță și confort sub suprafața pielii, unde acționează pentru a strânge pielea și a reduce circumferința. Rezultatul este o siluetă mai subțire, cu o formă mai definită.

Reducerea circumferențială cu Venus LegacyTM

Tratamentul de slăbire non-chirurgical pentru corp, Venus Legacy, fololosește o tehnologie avansată pentru a furniza energie în siguranță și confort sub suprafața pielii, unde acționează pentru a strânge pielea și a reduce circumferința. Rezultatul este o siluetă mai subțire, cu o formă mai definită. Tratamentele de astăzi pot viza atât zone mai mici, cum ar fi brațele și linia maxilarului, și zone mai mari, mai frecvent cu probleme, cum ar fi abdomenul și coapsele.

Reducerea celulitei cu Venus LegacyTM

Aproximativ 90% dintre femei la un moment dat în viața lor se luptă cu celulita. Ea are un impact mai mare adesea datorită modificărilor hormonale, genetice, dietei și altor factori de viață. Dar pe cât de comună este, nu este ceva cu care trebuie să trăiești.

Tratamentele non-chirurgicale pentru reduerea celulitei Venus Legacy au la bază o nouă tehnologie care ajută la micșorarea celulelor de grăsime pentru a îmbunătăți aspectul de denivelare și coaja de portocală. Aceste tratamente sunt foarte confortabile și pot fi personalizate pentru a ținti celulita în orice stadiu, fără timp de oprire.

Cum decurge tratamentul?

Se curăță zona tratată după care se aplică un gel pe bază de glicerină. Aplicatorul se va încălzi încet până când pielea ta va atinge temperatura necesară și va rămâne în intervalul respectiv. Dar dacă simțiți că este prea cald, anunțați terapeutul și poate scădea ușor temperatura. Dacă terapeutul utilizează funcția VariPulse ™, veți simți, de asemenea, o aspirație blândă pe piele, ca un vid, pe măsură ce aplicatorul se mișcă în jurul zonei. Acest lucru poate fi redus, de asemenea, la nevoie.

Tratamentele sunt confortabile. Nivelul de căldură și aspirație poate fi ușor ajustat pentru confortul dvs.

Cât durează tratamentul?

Tratamentul durează între 20 și 60 de minute, în funcție de zonă.

Câte sesiuni sunt necesare pentru a obține rezultate?

Majoritatea pacienților necesită 6-8 tratamente pe zonă la corp si 4 sedinte la fata sau gat. Numărul exact va depinde în funcție de necesitățile fiecărei persoane.

Cât de des trebuie efectuat tratamentul?

Tratamentele se efectuează saptămânal pe aceiasi zona. 

Contraindicații:

  • Actual sau istoric de cancer
  • Inflamație activă și / sau infecție în zona de tratament
  • Boală neurologică degenerativă sau orice altă boală din zona de tratament care este declanșată de căldură (de exemplu, herpes)
  • Un defibrilator intern / stimulator cardiac
  • Implanturi metalice (cu excepția celor dentare) în zona de tratament
  • Tulburare necontrolată a glandei tiroide
  • Varice în zona de tratament
  • Gravida sau este supusă unei proceduri de fertilizare in vitro
  • Boli autoimune legate de piele
  • Implanturi de silicon și / sau injecții în zona de tratament

Preturi:

20’ 210 lei

30’ 320 lei

60’ 430 lei

Abonamente:

4 sedinte

20’ 680 lei

30’ 800 lei

60’ 1280 lei

8 sedinte

20’ 1280 lei

30’ 1520 lei

60’ 2400 lei